Khamis, 4 Disember 2008

Desa Tercinta 09


hahahah
sebelum aq register kat counter Desa Tercinta ni
aq pun xberapa nak confident
best ker DT tu??
mcm boring jer
keluarga angkat??
alamak, mampu ker aq
aq pun xberapa konfiden tentang
berjaya ke program yang berat mcm tu
tp, faizun n azmi telah meng'sms' aq
n jemput aq ke program tu
tp
setelah aq pkir 8o kali
aq pun decide yang aq nak pergi
tp jugak
aq terpikir mcm mana aq nak tonjolkan diri aq
mcm mana aq nak org sume taw
sape mat top!
hahhahahahaaah!!
aq join tanpa toleh kiri kanan
hahaha

aq pun masuk dalam exam hall
aq siyes banyak xkenal dlm hall tu
yang aq kenal ijat, KA, azmi
tu jer sumpah yang laen byk xde lg
aq pun xkenal sgt
then dgn berbaju melayu yang aq pinjam
dekat Had
aq pakai sebelum aq pergi ke
solat jumaat
semua pandang aq macam per
aq pun xpaham mula2
ada yang xkena ke kat diri aq
nak kata pakai seluar
aq pakai
nak kat pakai baju pun
aq pakai
ntah r
pas2 aq ditugaskan jadi budak logistic
apa lagi makanan n transport
aq r ahli2 dy
hahahahahaah!!!
dah tu, azmi kata "mat top, gi angkat makanan"
kerja ku sudah bermula
gagagagagaa, best jugak..
sume menanti ketibaan makanan free..
gagagaga!!!
wat r sume aktivti binding
tp aq xkenal lgsg
hahhaha
mcm xbinding jer mula2
masa nak pergi ke perlis
aq pun sorg2
lgsg xkenal
aq menantikan faizun n azmi jer
aq pun start dah kenal bdk2 baru kat cna
kami pun bertolak hampir jam 9.30 mlm
faizun beli dvd ngan tujuan nak ilangkan boring kat dlm bus
tp xjadi sbb xde dvd player
aq pun start berkenal2 ngan mamat, kimi n saiful..
mereka mmg gila!!
sama mcm aq!!
sume r
perjalanan amik masa dlm 10 jam r
byk gak berenti tp ikut schedule
aq tido masa tu
sedar2 dah smpi, hahaahaa
aq xsedar, tp apa yang aq nampak
ada sawah padi, bukit bukau, pemandangan hijau jer sume
best r
aq dah rasa best dah..
kat cna
byk benda yang best berlaku..
nak taw??


bersambung

1 ulasan:

ratnaeliza berkata...

wahhhhhhhh...
ade blog..
cool...