Sabtu, 7 Februari 2009

Lif oh LIf

Aq xpenah jadi mcm ni
menghadiri post mortem untuk DT09
panas punggung aq mendengar luahan
perasaan daripada senior2 ni
mula2 memang bersemangat
tapi
klu dah lama2 ulang benda yang sama
aq pun boring
tp apa2 pun, benda tu memang bagus untuk
melakukan perubahan untuk DT10


muka aqmal yang dah boring...
eh! azmi ngah watpe tuh??!!

yang bakal menjelang tahun hadapan
bukan besar pun
aq jer yang menggelabah
orang lain xpenat
tp aq sorg jer yang xtahan
bagi aq, xabes2 "saya minta maaf"
sampai aq dah mual nak dgr
suppose mereka memperbaiki whole aktiviti
aq pun xtaw r nak ckp per
tp apa2 hal pun, DT09
bagi aq xde cacat cela
sume smooth n sangat2 best
tp


abg teknikal berhempas pulas menyelamatkan
pemuda pemudi masa hadapan

tgk tu!!
mana xnyer...
menyayat hati pada sesiapa yang melihatnyer

apabila menjelang pkul 4 pagi
aq pun lega r sebab meeting dah habes
perut dah lapar mcm apa
aq pun decide nak makan ngan kakak no 4 aq
Juzaliana
tp byk lak orang nak ikut
sebab kebetulan sume lapar
gagagagaag!!!
setelah aq kat bawah
aq ngan juza, umar, fateen, n siti sara
aq tunggu kat depan lif
punya r lama..
tiba2, aq membersin btul2 depan lif..
then aq dgr dentuman dari bahagian lif
cuak gak
klu2 mereka jatuh ke dari tingkat 3 tu
sebab sangat kuat okay!
pas2
aq pun memulakan peranan sebagai lelaki
memeriksa berapa org didalam lif tu
pessss, klu aq dalam lif tu
phobia macam per..
hahaha
pas2 kami minta pak guard
buka r pintu lif tu
dah mcm per r
rupa2 nye, ada lebih kurang 13 orang dalam tu
mana x nye, amir, akashah, bob..
mana xnyer..
paham2 r..
jarang berlaku mcm ni kan



hahahahahahah
papepun
nice memory..
Mat Top
4 Feb 09