Selasa, 10 Februari 2009

Trip To Tesco!!

hahaha..
arne, 10 feb 2009..
julung2 kalinya
aq teman akak ku (juzaliana)
ke tesco untuk membeli barang2 nyer
aq pun xtaw motiffff dy ajak aq
tp aq mmg enjoy layan perangai
kak juza ku yang aq syg gler
hehehe

















boring menunggu wanita shopping bler mereka dah jumpa port mereka..
kak juza gigih ngan barang2 nyer..

hahaha,
pas satu, satu..
mula2 kat stationary
then ke barang2 basah..
pesss, ligat btul akak aq tu
lenguh kaki nak kejar
kehulu kehilir






















tgk tu, muka yang cergas membeli barang dapur.. teringat kat mak di umah.. mak, i love u so much!!

cergas tu mmg penting
hahaha, aq pun dah gantikan
exercise maen bola dengan ikut juza ke tesco
mmg banyak lemakk yang terbakar
thanx!!
then, mat pun memainkan peranan
dalam memilih barang
aq just tgk dan menimba pengalaman






















pesss, tgk mat tu, mmg khusyuk memilih barang.. mmg ada ciri2 yang seswai jadi suami org.. so, watch out girls kat pompuan2 kat luar sana, pilih r laki mcm mat!! (mat jugak, mat top)!!!

tibalah time bayar kat counter..
aq beli roti ckit sbb
lapar sgt2
hahahaha
then kami rush ke counter
bayar



tgk, bersungguh2 x akak aq??
kak juza!!

so, kami pun blah r dari situ..
mmg lenguh kaki bai..
xtahan
lagi letih dari maen bola ptg2..
heheh, best ngan kakak no 4 aq


mat top












7 ulasan:

njayzack berkata...

adik anje!!!!!! siot ko kenakan ye?? hahahaha!!! ha, ape kt tmn aku shopping lg drpd men bola? orait ape?? so skang ni ko tau la kan if pompuan shopping mmg xreti saket kaki hahaha!! :p nway adik anje ku cowang, timecih ye sbb FINALLY ADA GMBR XCLUSIVE AKU eventho sgt poyo hahah!!! :p aku tros xbazoka ko sbb aku yakuza juza ngan pedang samurai aku jek hahahahahhaha!!!

p/s i had my time wit my adik anje yeah!

mareo berkata...

aduh aku jd calon suami???

ah mui berkata...

tesco hot!

njayzack berkata...

la cik mat, u kan kt u dh nak kawen? so ktorg adik bradik yakuza ni bwk la u ajr u g shopping brg2 muahahaha!! btol x adik anje? keh keh keh!!

mat top berkata...

hahaha..
btul2..
aq dah siap pggl yakuza daerah senawang jauh2..
ko xdpt apa2 knowledge ker??
nak kena ni!!

MYRRA berkata...

wahhh
semangat nye bersopimmm
bes2

mareo berkata...

tlg jgn bunuh saya para yakuza, saya dpt sumer ilmu yg cik yakuza ajar tlg jgn bunuh saya hohoho nak kawin tp bini takdak!!!