Isnin, 16 Mac 2009

aq adalah seseorg yang mmg xske menulis panjang..
tp aq ada stori r kat korg2 yang setia membaca blog aq..
aq sekarang dapat merasakan bahawa
aq mmg bukan hafiz yang dulu..
masa dulu..
(flash back 3 tahun lepas)
aq mmg mcm ni r
sebijik mcm ni
ramai orang anti ngan aq
ramai org xenjoy lawak2 aq
tp xde r sampai pulau memulau aq
aq still bley diterima oleh semua orang
tetapi kdg2 rmi yang benci aq
klu time aq xbtul
hurm...
aq xtaw r, naper aq bley jadi mcm dulu balik
sedangkan apa yang aq hajat masa sebelum
aq masuk kat MMU ni
aq hajat aq nak wat rmi gler kawan
mmg hajat tu termakbul
tp ntah r
aq pun dah mcm xfeel sume benda tu
aq rasa mcm kenikmatan berkawan tu
sume dah lesap sedikit demi sedikit
tipu r
aq makin hilang kawan
pas aq gi dt sume
aq rasa kawan aq makin bertambah tp xpe r
aq taw, manusia bley berubah
bler2 jer, cuma sape yang taw
sudah tentu Allah dan RasulNya..
aq akan berusaha untuk tidak kembali
macam 3 tahun dulu..
aq sayang kawan aq sume
dan aq nak kembalikan semula
mood aq dan sume segalanya yang
dapat buat aq gembira beribadah dlm
setiap saat di muka bumi Allah ini..
apa2 pun, doakan aq selalu ek..
:D


mat top

3 ulasan:

..: nurafaz :.. berkata...

salam.jika air di laut ada surut dan pasang nya.. apatah lagi kita sebagai seorang manusia.tapi jgn jadikan itu satu tembok yang blh memisahkan diri dengan dunia luar.setiap antara kita tak sama sifatnye..hehepepun, teruskan usaha anda.. bg kitaorg bebudak ytm ni, ko ttp mat top...^_^enjoy ur life...^_^

Hi RuLe's WoRLd berkata...

top..kitorg sume syg ko but pls..

change a bit attitude ko...

x tahan ok kdg2 tu..melawak tu x kesh

tp bab o dgn skandel tu.. perit telinga dgn mulut kitorg ni ckp tau.

n plssss jgn rase ko kena pulau..

.an!ssYazwaniS. berkata...

askum adik ku mat top! hehe.gtew!
ak phm ape yg ko rase.
ak mntk maaf kalo ade tegur ko secara tak baik.ak syg kat ko coz ko mcm adik ak.so kalo dh mcm nie bgs la,sometimes kte tak nmpk slh kte.ble ditegur kte harus berubah. n be urself.jgn sesekali hipokrit.
ak rindu mat top di perlis.
mat top kat perlis tue tak penah kisah psl glamor or perempuan. die sgt caring n sgt rendah diri.
so pkir yg terbaik utk ko!
psl skandal ko tue ak dh muak dgr.
so jgn cter2 lg la yer. ak doakan ko bahagia dgn die.
tq.