Rabu, 18 Mac 2009

Selayang...Miss You!!

wat pengetahuan sume org
member, kazen, sedara, kakak angkat dan kawan2
aq telah berpindah ke Putra Heights, Subang Jaya
Isnin yang lepas, satu detik sejarah
dalam hidup aq sebab setelah 18 tahun
kami sudah lama tinggal di sana
mcm2 dah berlaku kat cna
yang paling aq ingat
masa aq patah tangan main sk8 r
masa tu berlaku time aq form 3
pesss
memang best r
bapak aq xde time tu, dy outstation
ni sume pasal aq wat menda terlarang
hahahaha
nak taw x???
aq bgtaw k
masa tu
mak aq dapat hp baru, flip phone lak tu
time form 3, ada gak terniat nak hp baru
bley r nak tunjuk kat kawan yang aq ni ada hp sendiri
then, bapak aq bantah n xkasi aq rembat hp tu
tp, masa bapak aq xde kat umah,
aq lesap r hp dy jap
ingat kan xde pape r masa tu
then, aq maen sk8
jatuh and tulang siku aq lari
then aq kena r betulkan
memang sakit n perlukan pembedahan r
ada lagi parut kat tangan kanan aq ni
hurm
memang aq ingat gler time tu
blum lagi aq cer pasal aq telah
berjaya menghilangkan 4 buah basikal
yang telah bapak aq belikan
hurm, membazir r pulak
mmg aq teringat kat sana r
pasal basikal
time dulu2 gi cybercafe
aq curi duit bapak aq hari2
sebab nak maen computer, CS time tu
hari2 aq curi rm2.50
lama r, main PS punye cafe pun ada
aq rembat gak
mmg bapak r
aq mmg rindu gler kat tempat tu..
ni yang aq start nak nangis ni
uwaaaa!!!!


mat top

0 ulasan: