Selasa, 16 Jun 2009

Orientation Week 2009

assalamualaikum..
apa khabar sume
harap para pembaca dalam keadaan sihat sejahtera
hehehehe
dah lama gak xpost blog sume nih
agak bz..
haahahaha,
despite of sadness haunted me along trimester break
aq kena jadi OC for the orientation
hahhaha..
untuk pengetahuan korg sume
aq sangat suke
dalam berinteraksi dgn sume org
dlm sume menda..
ske kenal2 ngan org baru
dan ske melontarkan apa jer idea dlm kapla otak aq ni
mmg itu hobi aq
haahaahha
so, aq balik semula ke Melaka
nak jadi oc
apa yang aq bley ckp kat cni
memang golongan melayu gagal mendominasi
segala aktiviti dan program di sana
aq pun xtaw naper
dari mula OC camp sampai r
ke hari terakhir orientation week
memang melayu failed, (sori guys)
dan ini merupakan kegagalan kita bersama..
tp yang bley aq bangga kan utk kaum melayu
kat cna
adalah abg hamdan
dy sgt outspoken dan
dy ada analytical thinking yang sgt tinggi
kalau dalam naruto, dy kat s-rank r
memang otai
sashi kumar mesti refer kat dy
mmg otai siot..
argh, itu baru mukadimmah jer
okaiy kita proceed
aq dapat jadi OC mobile untuk green house..
hahahahaha, memang aq berdebar
memang itu jer yang aq tunggu
sebab aq dtg melaka adalah
...... (xley bgtaw, sorry)
then, akhirny aq dpt gak jadi OC mobile
untuk green mobile..
teringat pulak OC aq untuk tahun lepas..
abg hafiz, siyesly nak ckp
dy membuatkan jadi boring, (sorry to say)
so, iltizam aq, aq xnak
apa freshy2 aq rasa
apa yang aq rasa tahun lepas
semangat berkobar2
hahaahahah, siyesly
setiap malam aq akan pikirkan
modul apa yang aq nak gunakan
sbb aq member faci team
so aq nak sume jadi smart!!
akhirny banyak aq dpt feedback
dari freshy2..
sampai ada yang nak sekali lagi..
hahaha, aq ske gler menda2..
thx r kat Vicky, Richard, Kasthuri, Alicia
Rishi, Kevin, Cica, Pradeesha, Liyn, and Kumar
u all guys make these shit gone wild, man!!
aq mmg enjoy!!
byk benefit yang aq dpt:
1. intergration among races
2. increased ability to speak English
3. work under pressure
4. critical thinking ability
5. handle people
hahahahahahaha...
thx, azam aq, aq nak jadi OC sampai abes
aq duk kat MMU, itu azam aq!!!


mat top.

0 ulasan: