Selasa, 7 Julai 2009

Glory- glory Man United

Assalamualaikum kawan2...
hahahaha..
aq baru pas baca blog faain..
huh, dy ingat dy sorg jer gila bola..
aq pun gila gak, gagagg!!!
btw, posting ko ikhlas faain..
haaa kawan2..musim english premier league
bakal bermula pertengahan bulan 8 ni..
sudahkah anda memilih pasukan idaman anda??
sudahkah anda membeli jersey baru
musim 09/10 yang belambak2 keluar dari semua pasukan..
haaaa, klu xpilih lagi, pilih cepat2..
dan sudah semestinya, aq mat top
akan memilih pasukan serba kemerah- merahan..
Manchester United..
setelah perpindahan Cristiano Ronaldo ke Real Madrid
aq turut berasa sayu dan sedih terhadap
perpindahan beliau kerana
tidak dapat dinafikan lagi, kehadiranny begitu
bermakna dan telah memberi
banyak sumbangan kepada MU sendiri..
sumbangan yang telah diberikan oleh
Ronaldo, akan diingati sampai bila2..
hahahahaha, sudah lah kita mengingati orang yang
pergi dan kita kembali semula ngan mood kita
yang kena sentiasa bergembira..
kehadiran bekas PFA 2001 dan juga
hero England pada 1998, World Cup di France..
yang pernah beraksi di Liverpool,
Real Madrid dan juga Newcastle United..
MICHEAL OWEN!!!
tidak diduga, beliau telah muncul sebagai forward terbaru
the red devils..
xlupa juga kepada pemain tengah Ecuador
yang telah menunjukkan prestasi
yang sebegitu hebat sehingga dapat memikat
hati Sir Alex Ferguson,
ANTONIO VALENCIA..
bagi aq, aq xnampak lagi sengat Valencia ni..
tapi kita akan tengok sama2 nanti k..
apa2 pun, aq tetap bersama
MANCHESTER UNITED!!!
credit to Cristiano Ronaldo!!!
hope u will get new experience in Madrid

8 ulasan:

SyazliAnwar berkata...

yeah~!!!
GLORY2 MAN UTD~!!!!
ko g tgk man utd vs malaysia x??
ak n rom g
jowm2 g~~
:)

mat top berkata...

tp bai..
mcm xde tiket jer..
org kata dah abes/

PeJun berkata...

hahaha..tiket dah habis kan??aku memula dpt free..abg aku nak kasi..tp malas nak g..praktikal + training ..

bai..Chelsea is Back !!!!

mat top berkata...

weyh..
pejun..
jom r..
alamak
nappe ko xbgtaw aq!!

Queen S berkata...

nok..boleyh tak tulisan blog uols ni di cantikkan sedikit..sekejap center,sekejap ke tepi..aiyo..bg justify dulu nok baru posting..bleyh?hahaha

kayan berkata...

xyah susa2 pegi stadium tgk bola..
pegi padang mmu jer larh..
support team luqman..hehe

njayzack berkata...

hohoho! man u got owen! hohohoo! but then, sori lil bro..MAN U XBEST! muahahahaha! :p

mat top berkata...

ceh!!!
man utd dii best bai!!